💪 Hitta erbjudande
💪 Jämför priser
💪 Sök & filtrera
💪 7 butiker

Body Science

(4)

Det ursprungliga priset var: 498 kr.Det nuvarande priset är: 439 kr.

Läs mer
-59 kr
-12 %
(16)

Det ursprungliga priset var: 498 kr.Det nuvarande priset är: 439 kr.

Läs mer
-59 kr
-12 %
(17)

Det ursprungliga priset var: 298 kr.Det nuvarande priset är: 238 kr.

Läs mer
-60 kr
-20 %
(4)

Det ursprungliga priset var: 747 kr.Det nuvarande priset är: 629 kr.

Läs mer
-118 kr
-16 %
(16)

Det ursprungliga priset var: 747 kr.Det nuvarande priset är: 629 kr.

Läs mer
-118 kr
-16 %
(17)

Det ursprungliga priset var: 447 kr.Det nuvarande priset är: 357 kr.

Läs mer
-90 kr
-20 %
(16)

249 kr

Läs mer
(17)

Det ursprungliga priset var: 149 kr.Det nuvarande priset är: 119 kr.

Läs mer
-30 kr
-20 %

Body Science är ett framstående svenskt varumärke som specialiserat sig inom tränings- och fitnessindustrin. Deras sortiment är rikt på välgenomtänkta kosttillskott, stiliga träningskläder och innovativa träningstillbehör, allt av högsta tänkbara kvalitet och till priser som är svåra att överträffa!

Body Science mål är att vara pionjärer inom produktutveckling och samtidigt hålla oss i takt med den senaste forskningen och de mest aktuella trenderna inom kosttillskottsbranschen. Idag omfattar deras breda och kompletta sortiment kosttillskott i alla tänkbara kategorier. Utöver deras grundsortiment inom kosttillskott har de även tre produktserier med olika ändamål:

Wellness Series: Här hittar du toppmoderna vitaminer och mineraler som är särskilt utformade för att främja din hälsa och välbefinnande. Utforska Body Science Wellness Series-sortimentet och investera i din hälsa!

Professional Series: Body Science Professional Series erbjuder avancerade kosttillskott med bevisad effekt. Dessa produkter är skapade för seriösa träningsentusiaster som vill optimera sina resultat. Upptäck vad Body Science Professional Series har att erbjuda och ta din träning till nästa nivå!

Sports Series: Deras kosttillskott inom Body Science Sports Series är av högsta kvalitet och utvecklade för tävlande idrottare med specifika behov. Oavsett din sport kan du lita på deras säkra och pålitliga kosttillskott, som är 100 % dopingfria, för att prestera på din absolut bästa nivå.

När det kommer till produkt- och tillverkningsinformation, strävar Body Science efter att möta marknadens behov med högkvalitativa produkter inom träningskläder och skor samt träningstillbehör. Deras huvudfokus ligger dock på kosttillskott inom olika kategorier, inklusive protein, aminosyror, fettsyror, kreatin, prestationshöjare & PWO samt vitaminer och mineraler.

Deras proteinprodukter innehåller råvaror från Europas bästa och mest respekterade tillverkare av proteiner och aromer. Dessutom tillverkas alla Body Science kosttillskott i Skandinavien enligt HACCP-standarder, vilket innebär att de inte innehåller några dopingklassade substanser. Vi är så övertygade om kvaliteten på deras produkter att de omfattas av vår nöjd kundgaranti. Om du inte är nöjd med en produkt kan du returnera den och få en tillgodocheck. Vi strävar efter att erbjuda det bästa för din träning och ditt välmående, så utforska Body Science och se hur vi kan hjälpa dig att nå dina mål!